fbpx

Steun ons

Schilderkunst en cultuur in het algemeen staan u nauw aan het hart?
 U wenst het Belgisch kunstpatrimonium te verdedigen. U wenst, samen met ons, het werk van Louis Van Lint en van de Belgische kunstenaars uit die periode meer te laten kennen?
 U wil ons helpen evenementen en tentoonstellingen hierrond op te zetten?
 Sluit u bij ons aan!

 

NIEUWE MONOGRAPHIE

We werken momenteel aan een nieuwe monografie van de kunstenaar, geschreven door gerenommeerde auteurs van verschillende nationaliteiten. Uw hulp is nodig om dit project tot een goed einde te brengen. Steun het Instituut en help het werk te financieren.

De Koning Boudewijnstichting draagt bij tot het project. Schenkingen van € 40 of meer per jaar aan de Stichting komen in 2022 in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het werkelijk betaalde bedrag (art. 145/33 WIB).

Schenk aan het cultureel mecenaat van het Louis Van Lint Instituut, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, rekening nr. BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 129/1033/00054.

 

LID WORDEN

Jaarlijkse nijdrage:

  • Lid: 50 €
  • Lid  met partner: 70 €
  • Beschermend lid: 250 €
  • Begunstiger: vanaf 500 €

U kan uw bijdrage rechtstreeks overmaken op rekening van het Instituut:
 BE67 0018 4962 4187 - BIC/SWIFT GEBABEBB  met vermelding van uw naam, voornaam en e-mailadres of telefoonnummer of via Paypal betalen door het icoon hieronder aan te klikken. Bijdragen zijn niet fiscaal aftrekbaar.

 

SCHENKINGEN EN LEGATEN

Het uitbouwen van een eigen fonds van werken is cruciaal opdat het Instituut zijn taak zou kunnen volbrengen. Legaten, giften en donaties worden daarom met graagte aanvaard. Voor alle vragen hieromtrent of rond fundraising in het algemeen, gelieve ons te contacteren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


ONZE LEDEN

 

Erelid :

De heer Goyens de Heusch, kunsthistoricus, afgestudeerd aan het Institut royal supérieur d’Histoire de l’Art et d’Archéologie van Brussel, de Universiteit van Louvain-la-Neuve en de Université de Paris-Sorbonne, eigenaar van de Armorial Gallery van 1970 tot 1984, later directeur van de school voor schone kunsten van Waver, Curator van talrijke tentoonstellingen in België en in het buitenland, schepper van de Stichting voor Hedendaagse Belgische Kunst en specialist in het werk van Van Lint, die hij in 1977 ontmoette en waarvoor hij talrijke tentoonstellingen en de beredeneerde catalogus van zijn werk organiseerde.

 

Patrons :

De heer en mevrouw Boucau

Mevrouw Clerinx-Janssen

De heer en mevrouw Mertens

De heer Rigo

 

Beschermend leden :

Mevrouw d'Huart

De heer en mevrouw Janson

De heer Messens

 

Ondersteunende leden :

De heer Deleenheer

De heer Jeghers

De heer en mevrouw Lepoivre

De heer Lepoivre

Mevrouw Masai

De heer Moureau

Mevrouw Seynave

De heer en mevrouw Solaz Melende de Magadan

De heer en mevrouw Vandresse